Groencentrum van Kleinwee heeft voor u de beste deal!

Met Groencentrum van Kleinwee kiest u voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor uw keuze voor Groencentrum van Kleinwee doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop.

Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. TuinKeur trekt elke maand drie gelukkige winnaars uit de landelijke actie die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!

Genieten van de tuin

Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier ben je verzekerd van een goede keuze.

Zekerheden én cashback

Bij de keuze voor een hovenier heeft u de behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat u van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.

Hoe doet u mee?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar www.hoveniernederland.nl.
  2. Zoek uw TuinKeur-hovenier
  3. Schrijf een recensie over hun werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  4. Vink aan dat je meedoet met de CASHBACK-actie.

Elke eerste week van de maand trekken wij op een ludieke manier drie winnaars. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/trekkingen of op onze facebookpagina. Als je één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur en jouw TuinKeur-hovenier langs om persoonlijk de prijs uit te reiken. De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2018. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actie mee!

Meer informatie?

De actie loopt van maart t/m oktober 2018. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijk je op www.tuinkeur.nl/acties of bekijk de onderstaande video.