Kerstbomenverkoop

Een Nordmann of blauwspar?

De meeste mensen kennen Groencentrum van Kleinwee als de plek waar je alles vindt om van je tuin een paradijs te maken. Maar wist je al dat je bij van Kleinwee ook slaagt voor je kerstboom? Met Kerst pak je natuurlijk groots uit met een mooie boom die lang meegaat. Groencentrum van Kleinwee koopt de kerstbomen in bij vertrouwde Nederlandse kwaliteitsleveranciers. De bomen zijn daarmee gegarandeerd vers en ben je ervan verzekerd dat hij lang mooi blijft.

Hoe kies je de juiste kerstboom?

De Easyfix Kerstboomstandaard

De EasyFix

Nooit meer een omvallende kerstboom; uw boom staat altijd recht met de Easyfix Kerstboomstandaard! Zet dit jaar uw kerstboom probleemloos neer. Hij staat binnen 5 seconden en gegarandeerd recht.

Zoek bij ons een kerstboom uit en maak een keuze uit de diverse kleuren van de EasyFix standaard. Wij boren met een speciale boormachine een gat in de stam van de boom . Eenmaal thuis hoef je alleen nog maar de pin van de standaard in het voorgeboorde gat te steken. Boom een aantal slagen ronddraaien en de boom staat kaarsrecht en stevig en kan niet omvallen. Het reservoir dat in de standaard rond de stam van de boom zit kan gevuld worden met 2,5 liter water waardoor de boom nog langer mooi blijft. De EasyFix standaard is ieder jaar opnieuw te gebruiken.