Nadat Arie van Kleinwee van de lagere en middelbare tuinbouwschool kwam, begon hij naast zijn hovenierswerk ook met een boomkwekerijtje. In de jaren 90 heeft hij dit, samen met echtgenote Margot, uit weten te bouwen tot het huidige groencentrum. Arie en Margot kiezen bewust voor de term Groencentrum en geen tuincentrum.

Bij van Kleinwee is “groen” de hoofdactiviteit. U zult bij ons geen barbecues of tuinmeubelen aantreffen.

Onze kernactiviteiten

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een eerlijk en deskundig advies geven wanneer het om uw tuin gaat.

Groencentrum van Kleinwee ligt op een steenworp afstand van Utrecht en het Groene Hart. Het is ontstaan vanuit een boomkwekerij en uitgegroeid tot een groencentrum, waar u ook terecht kunt voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. De 6 fulltime medewerkers staan voor u klaar om de beleving van uw tuin zo goed mogelijk op uw persoonlijke wensen af te stemmen. U zult zien dat de prijzen van de producten redelijk zijn en de kwaliteit hoog is.

Met 15.000 m2 beplanting en groen behoort Groencentrum van Kleinwee tot de grootste van Midden-Nederland. Lekker rustig gelegen aan de rand van Vleuten, Haarzuilens en Harmelen en op een steenworp afstand van Leidsche Rijn. Kom gerust eens langs zodat u op uw gemak rondwandelen kunt tussen de beplanting en voorbeelden voor uw tuin bekijken.

Tot ziens!
Arie en Margot van Kleinwee en medewerkers.